Κάθε σύγχρονο site βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην άψογη εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη του αφού αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα για να χαρακτηριστεί σωστό & επιτυχημένο! Γι αυτό το λόγο θέτουμε ψηλά τον πήχη με στόχο να σας οδηγήσουμε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό! Το 50% των επισκεπτών στα sites σήμερα προέρχεται από κινητή συσκευή.

Στην Euro-Telecommerce ακολουθούμε όλα τα guidelines της Google ώστε το site σας να είναι Mobile 1st και να εμφανίζεται παντού άψογα! Η Euro-Telecommerce αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη της επιχείρησης σας! Είμαστε δίπλα σε κάθε Online βήμα σας, συμβουλεύοντας & κατευθύνοντας σας για κάθε θέμα που σας ενδιαφέρει! Σας κρατάμε πάντοτε Update με ποιοτικές υπηρεσίες aftersales & support!

Δυναμική Ιστοσελίδα

Ο όρος δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζει την ιστοσελίδα που παρέχει περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου. Επιτρέπει με άλλα λόγια να διαχειριστείτε όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας όποτε και όπως εσείς θέλετε. Δίνει την δυνατότητα να αλλάζουν τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, να εμπλουτίζονται με νέα κείμενα φωτογραφίες ή λειτουργίες, είναι 100% αναβαθμίσιμες, παρέχουν πρόσθετα Modules που μπορεί ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας να ενσωματώσει απλές ή περίπλοκες λειτουργίες.

E-Shop

Ένα επιτυχημένο eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) θα πρέπει να είναι φιλικό και λειτουργικό στον χρήστη. Όλοι οι χρήστες του internet δεν είναι στον ίδιο βαθμό εξοικειωμένοι με ένα eshop. Ο κύριος στόχος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, είναι να κάνει τον χρήστη του να αγοράσει online, χωρίς κανένα δισταγμό. Γι’ αυτό, και στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε, όπως και στην γενικότερη κατασκευή ιστοσελίδων, κυριαρχεί η όμορφη αλλά λιτή σχεδίαση, με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στην κατασκευή eshop, έχοντας δει στην πράξη τι αποδίδει περισσότερο, μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που κάνει τον χρήστη να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες, με τον ίδιο τρόπο που κατευθύνει τον πελάτη του ένας πωλητής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο επισκέπτης έχει πάντα την τελική επιλογή της αγοράς. Θα πρέπει όμως να του δώσουμε εύκολα όλη την πληροφορία που χρειάζεται για να επιλέξει, να του έχουμε ανεμπόδιστο τον δρόμο προς το ταμείο και να του εγγυηθούμε ότι θα αγοράσει με απόλυτη ασφάλεια από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κατασκευή Ιστοσελίδας online Κρατήσεων ή Ραντεβού (booking)

Ο ανταγωνισμός στο χώρο των τουριστικών καταλυμάτων είναι μεγάλος αλλά απ’ τα στατιστικά δεδομένα θα είναι σίγουρα ένας από τους κλάδους που θα έχει μεγάλη ανάπτυξη τα χρόνια που έρχονται. Κάθε επαγγελματίας στο χώρο αυτό θα πρέπει να οπλιστεί με τα σωστά εργαλεία για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός. Ένα μεγάλο όπλο διαθέσιμο σε κάθε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια που θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει είναι το internet. Σήμερα πιο δυναμικά από ποτέ μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα με online κρατήσεις και να δώσετε τη δυνατότητα στον πελάτη σας να δει το κατάλυμα σας, να κλείσει δωμάτιο και να να κάνει αυτόματη πληρωμή από το σύστημα διαχείρισης της εφαρμογής των online κρατήσεων 24 ώρες το 24 ωρό 7 μέρες την εβδομάδα.