Καταχωρήσεις σε επαγγελματικούς καταλόγους

Πώς οι Online Επαγγελματικοί Κατάλογοι βοηθούν την επιχείρηση σας;

Εάν έχετε κάνει ποτέ αναζήτηση στην Google ή κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι συχνά ξεπροβάλλουν καταχωρίσεις με τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου τους και άλλες παρόμοιες χρηστικές πληροφορίες.

Αν διεξάγετε την ίδια αναζήτηση σε μια κινητή συσκευή, θα δείτε ότι η σειρά προτεραιότητας με την οποία εμφανίζονται συνήθως οι επιχειρήσεις, βασίζεται στο κριτήριο της εγγύτητάς τους προς εσάς.

Οι περισσότερες online καταχωρήσεις φαίνονται και λειτουργούν κάπως έτσι, ωστόσο αντιστρόφως ανάλογο είναι το ποσοστό των επιχειρήσεων που τις εκμεταλλεύονται, πράγμα που ίσως σημαίνει σημαντική απώλεια των δυνητικών πελατών τους.

Σύμφωνα με την Google, το 50% των ανθρώπων που έχουν πραγματοποιήσει μια αναζήτηση με τοπικό ενδιαφέρον στο smartphone τους, επισκέφθηκε ένα κατάστημα μέσα στην ίδια μέρα. Το ίδιο ισχύει και για το 34% των χρηστών που αναζήτησαν μια επιχείρηση σε έναν σταθερό υπολογιστή ή tablet.

Διαφήμιση στα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter)

Τα αποτελέσματα της διαφήμισης στα Social Media θα σας ξαφνιάσουν!

Μέσω του Social Media Marketing προβάλουμε την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter κλπ.), έχοντας ως κύριο στόχο τη λογική του “word of mouth” (από στόμα σε στόμα), που στα social media μεταφράζεται ως share, comments, like και οτιδήποτε μπορεί να διαδώσει το μήνυμά μας και την ίδια την επιχείρησή μας στο κοινό. Έτσι τα social media και ειδικά η διαφήμιση στο Facebook δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους πελάτες και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας.

Τι πετυχαίνεται με την διαφήμιση στα Social Media;

  • Πώληση Προιόντων ή Υπηρεσιών.
  • Άμεση επικοινωνία με το κοινό και τους καταναλωτές.
  • Δυνατότητα προβολής σε πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα!
  • Διαχείριση και αύξηση της φήμης (branding).
  • Ευκαιρίες για αύξηση του κοινού και των πελατών.
  • Λήψη πληροφοριών για τις ανάγκες του κοινού.
  • Χαμηλό κόστος διαφήμισης, σε σχέση με άλλα διαδικτυακά μέσα.
  • Διαχείριση κρίσεων ώστε να μειωθεί γρήγορα η δυσαρέσκεια για ένα αρνητικό γεγονός και να μην δοθεί έκταση σε άλλο μέσον που μπορεί να καταστρέψει τη φήμη της εταιρείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για προώθηση ιστοσελίδων, επιχειρήσεων, social media καλέστε μας στο 211 40 77766 ή στείλτε email: info@telecommerce.gr